ETHER en zijn opkomst…… Is een ineenstorting mogelijk?

De bekendste cryptovaluta is de Bitcoin. Tot op de dag van vandaag behoudt de Bitcoin nog steeds zijn kracht in de markt ondanks de opkomst van de ETHER: de oorspronkelijke cryptocurrency naam van Ethereum. Natuurlijk zal het profiteren van de wetenschappelijke vooruitgang van het Ethereum-platform. Studies hebben de neiging om aan te tonen dat Ethereum zijn gemiddelde prestatieverhoging ten opzichte van de Bitcoin niet stopt, vooral in de opwaartse fasen. Alles zal afhangen van de versnelling van de gemiddelde prestaties van Ethereum. Als deze stijging doorzet is het niet denkbaar dat de ETHER de Bitcoin ontgrendelt.

Deze explosie van de ETHER-cryptocurrency is al voorspeld door ontwikkelingen in onderzoek voor de verbetering van het Ethereum-platform. Alles draagt ​​bij om uit te leggen dat de cryptocurrency ETHER zal profiteren van de voordelen die verbeteringen van Ethereum met zich mee zullen brengen. Maar we zijn er nog niet. Omdat de kapitalisatie van de Bitcoin nog steeds in opkomst is. Het is 2,4 keer hoger dan dat van Ethereum. De Bitcoin heeft dus nog tijd om aan de top blijven.

Ook al worden we verrast door deze zekere opkomst van de ETHER…. dit is niet het onderwerp van dit artikel. We zullen in dit artikel eerst bespreken waar je de ETHER kunt verkrijgen. En tot slot: wat zijn de stappen die moeten worden genomen om het te verkrijgen?

Wanneer men geïnteresseerd is in Ethereum is het belangrijk om de vraag te stellen waar men de cryptocurrency ETHER moet kopen. En nog steeds rijst een nieuwe vraag:  welk platform, de beste, moet worden gekozen om het aankopen van ETHER effectief uit te voeren? Het antwoord dat vooral in Frankrijk wordt gevonden is dat de voorkeur altijd uitgaat naar het eToro-platform. Het is één van de weinige platforms die in Frankrijk gereguleerd is. Met behulp van het principe van CFD (Contracts For Difference) kunt u met eToro de cryptocurrency ETHER verhandelen.

De eToro doet niet alleen aan sociale handel maar stelt u ook in staat te reageren op bestellingen van zeer competente handelaren. Ze zijn daarom beschikbaar om de beginner te helpen om beter te winkelen om winst te maken. Het is ook belangrijk op te merken dat u met eToro via CFD uzelf kunt positioneren bij aankopen van andere activa naast natuurlijk het handelen in ETHER op het Ethereum-platform.

Het eToro-platform houdt kosten in tijdens het kopen van ETHER en stelt de kopers gerust bij hun aankopen. Hiermee zijn er geen verrassingen omdat er geen verborgen kosten zijn. Zonder te proberen daarvoor reclame te maken voor het eToro-platform lijkt het ons dat het in de laagste commissieprijzen op de markt wordt geplaatst. Commissiekosten worden snel aangekondigd vóór de validatie van een aankooptransactie. Nu kennen we het platform: waarvoor het te gebruiken is en hoe u ETHER kunt verkrijgen. Er zijn vier stappen te doorlopen voor deze operatie.

Het eerste dat u moet doen is een account openen bij eToro. In de logica van de strijd tegen het witwassen van geld vraagt ​​het platform u om informatie over uzelf. Om u te identificeren dient u een formulier in te vullen. In tegenstelling tot andere platforms, voor het kopen van cryptocurrency die de Engelse taal gebruiken, is eToro uitsluitend in het Frans. U moet dan doorgaan met de verificatie van uw eToro-account. U moet zich snel legitimeren en een bewijs van woonplaats overleggen. Zeker als u voldoende geld belegt. Dit zijn eisen die de toezichthouder stelt en het is ook voor uw veiligheid. Of gewoon voor de veiligheid van uw geld.

De tweede stap is om geld op uw rekening te storten. Om een ​​ETHER-aankooptransactie te starten moet u eerst geld op uw eToro-account storten. Het is heel eenvoudig. Eenmaal verbonden met uw eToro-account moet u klikken op “tegoeden storten”. Vervolgens moet u het bedrag invoeren, de valuta bepalen en de stortingsmethode kiezen. Met het eToro-platform kunt u elke stortingsmethode gebruiken die u maar wilt: een creditcard van welke aard dan ook of een bankoverschrijving. Alle keuzes zijn mogelijk. Het te storten bedrag is:  2250 USD of het equivalent daarvan. Welke valuta ook wordt gestort deze wordt automatisch omgezet in Amerikaanse Dollars. De Amerikaanse Dollar is de referentievaluta op eToro.

De derde stap is het plaatsen van een kooporder op het Ethereum-protocol. Het eToro-account is geopend en het geld is op het account gestort. Alléén nog een ​​bestelling  plaatsen om Ethereum-crypto te kopen. Ga om te kopen naar de zoekbalk in de eToro-app. Zoek vervolgens naar cryptovaluta door bijvoorbeeld ETH in te typen en de icoontjes “Purchase” of “Invest” verschijnen. In dit geval moet je hier op kopen klikken. En de bevestiging van de aankoop laat niet lang op zich wachten door eToro.

Ten slotte de vierde stap: de laatste en vooral de verificatiestap. Nadat u ETH heeft gekocht moet u uw account verifiëren om dergelijke grote bedragen en zelfs grotere bedragen achteraf te storten. Het is belangrijk om zeker te zijn. Dus hoe verifieer je je account? Het enige wat u hoeft te doen is een identiteitsbewijs en een bewijs van adres van minder dan 6 maanden oud te overleggen. Na een beetje geduld voor validatie en verificatie zijn alle functies van eToro voor u beschikbaar.

  Ondanks deze zeer spectaculaire vooruitgang in cryptocurrency blijven de krachtigste stemmen van de monetaire regulering toenemen. Christine Lagarde, de president van de Europese Centrale Bank, houdt vol en tekent: “Ik heb altijd gezegd dat crypto-activa zeer speculatieve en zeer risicovolle activa zijn.” De president van de ECB waarschuwt voor de onzekerheid die cryptocurrencies met zich meebrengen. “Mijn zeer bescheiden beoordeling is dat het waardeloos is en er zijn geen onderliggende activa om als beveiligingsanker te dienen.”

Wat zeker is en dat hoe meer het rendement stijgt: hoe groter de kans op instorting is en dit is de economische regel. Zullen cryptocurrencies aan deze regel ontsnappen? We zullen proberen daar de volgende keer naar te kijken.